diumenge, 17 de maig del 2009

ESCOLA DE PARES I MARES

ESCOLA DE PARES I MARES D'ONDA CURS 2008/2009







Col.labora





ACTIVITATS

La coordinadora d'AMPES ha organitzat una activitat dins de l'escola de Pares i Mares, subvencionada per l'ajuntament i dirigida als pares i mares d'alumnes de la localitat, l'activitat consta d'un itinerari didàctic pel barranc del Salvador i uns tallers a la vesprada, els dies 31 de maig i 7 de juny.
A causa del límit de places s'adjudicaran per orde d'inscripció fins a 10 places per cada Centre, podent haver-hi un torn d'espera per si en algun d'ells no es cobriren les places; la inscripció es realitzarà en el mateix Centre a partir del 18 de maig en l'horari que determinen cada AMPA.





L'Escola de pares i mares per a enguany ha preparat una activitat que consisteix en recórrer i aprendre sobre la natura recorrent parages del nostre voltant. Aquesta activitat ens permetra aprendre recursos nous que ens ajuden a educar millor els nostres fills i filles. Amb aquest objectiu us proposem participar en les segiients tallers:
Itinerari didàctic del barranc del Salvador
El taller consisteix en el recorregut guiat pel barranc de l'ermita del Salvador, per tal d'anar descobrint les plantes i els animalets autòctons de la zona. Aquest taller compta amb la guia d'un monitor que ens anira explicant el que veiem i podra respondre a les nostre preguntes.
Programació del taller:
Lloc: Zona d'acampada de l'ermita del Salvador

10.00 h començarem el recorregut
11.00 h esmorzar (es recomana dur menjar i aigua)
11.30 h reprenem el recorregut fins les 13.30 h (aproximadament)
14.00 h dinar (es recomana dur menjar i aigua) a la zona d'acampada de l'ermita del Salvador
Tallers d'aromateràpia cosmètica: Alcohol de romer; ciri de panal decoratiu; oli per a cames cansades; i sals de bany.
Els tallers estan adreçat per a persones que no tinguen coneixements previs en la materia, i es presentara de manera practica amb la finalitat d'ampliar coneixements sobre les propietats natural s dels materials i el seu ús personal.
Programació del taller:
Lloc: Zona d'acampada de l'ermita del Salvador (Aula de la natura) 16.00 h començarem els tallers
18.00 h finalització de la jornada i tornada a casa
La organització recomana als participants anar en roba cómoda i calcer adequat per a caminar pel camp